Burçin Terzioğlu sevgilisinden ayrıldı! 4 yıllık aşk bitti

Ünlü Oyuncu Burçin Terzioğlu 4 yıllık sevgilisiyle ayrıldı.

Burçin Terzioğlu sevgilisinden ayrıldı! 4 yıllık aşk bitti

Türk televizyonlarının sevilen yüzü, başarılı oyunculuk performanslarıyla tanınan Burçin Terzioğlu, özel hayatındaki gelişmelerle magazin gündemine taşındı. Dört yıl boyunca büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü ilişkisini sonlandırdığı haberleriyle hayranlarını şaşırttı.

Güzel oyuncu, spor eğitmeni Umut Duygu ile olan birlikteliğini kameralardan uzak, sessiz sedasız yaşamayı tercih etmişti. Ancak, bir süre önce Terzioğlu'nun parmağında görülen tektaş yüzük, çiftin yakın zamanda evleneceği yönünde dedikodulara yol açmıştı. Ne var ki, bu beklentilerin aksine, ilişkilerini noktalama kararı aldıkları ortaya çıktı.

Sebebi henüz kamuoyuyla paylaşılmamış olan bu ani ayrılık, Burçin Terzioğlu ve Umut Duygu'nun takipçileri tarafından merak konusu oldu. Uzun süredir birlikte olan ve birçok kişinin örnek gösterdiği çiftin, neden yollarını ayırdığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

burcin-terzioglu-sevgilisinden-ayrildi-4-yillik-ask-bitti.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler