Bazı ünlüler bu ülkelere isteseler de giremiyorlar! İşte yasaklanan ülkeler

Ünlülerin geniş kitlelere hitap eden hayatları,yaptıkları işler ve bazen hukuki nedenlerden dolayı dünya ülkelerinde sorun yaşamalarına neden olabiliyor. Uluslararası üne sahip olan Hollywood yıldızı, sanatçı bu durumlardan dolayı bazı ülkelere giremiyor.

Bazı ünlüler bu ülkelere isteseler de giremiyorlar!  İşte yasaklanan ülkeler

İşte bazı ülkelere girişleri yasaklanan ünlüler;

j.jpg

BEYONCE - MALEZYA

Malezya'da bulunan diyanet işleri ile Beyonce'un sahne şovlarının müstehcenliği arasındaki ilişki halk için uygun bulunmadığından dolayı ülkeye girişi yasaklandı.

fg-001.jpg

LADY GAGA - MALEZYA VE ENDOZNEZYA

Lady Gaga'nın gösterişli sahne kıyafetleri Endoznezya hükümeti tarafından hoş karşılanmadığından dolayı ülkeye girişi yasaklandı. Malezya'da uygulanan yasak ise ünlü şarkıcının bazı şarkılarında kullandığı sözlerden dolayı kaynaklandığı biliniyor.

gigi-001.jpg

GİGİ HADİD - ÇİN

Dünyaca ünlü mankenin Buddha şeklinde kurabiye yapması Çin Hükümeti tarafından ırkçılık olarak gösterildi ve ülkeye girişi yasaklandı.

miley-001.jpg

MİLEY CYRUS - ÇİN

2009 yılında çekik gözlü fotoğrafını paylaştığı için Çin'in Dışişleri Bakanı Yang Jiechi, Amerika'nın küstah tavrına sessiz kalmayacaklarını dile getirerek Cyrus'un Çin'e girişini yasakladı.

sel-001.jpg

SELENA GOMEZ - ÇİN

Tibet'in ruhani lideri Dalai Lama ile 2016 yılında çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Gomez'in bu hareketini doğru bulmayan Çin hükümeti, ünlü şarkıcının ülkeye girişini yasakladı.

ffdhg.jpg

JUSTİN BİEBER - ÇİN

Ünlü şarkıcının genç kuşaklara kötü örnek olduğu düşüncesiyle 2017 yılına Çin'e girişi yasaklandı.

bhdfhbdx.jpg

KATY PERRY - ÇİN

Katy Perry'nin 2015 yılında verdiği Taipei konserinde, Tayvan'ın sembolü sayılan ve bayrağında yer alan ayçiçek tasarımlı elbise giydiği için Çin hükümeti bu olayı ırkçılıkla suçladı ve ülkeye girişini yasakladı.

brad-p.jpg

BRAD PİTT - ÇİN

1997 yılında vizyona giren ve Brad Pitt'in başrol oyuncusu olduğu "Seven Years in Tibet" filmi Pitt'in ülkeye tamamen girişini yasakladı.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin