TRT’den bir muhteşem konser daha

TSM Gençlik Korosu ve Radyo Sanatçıları güzel bir konsere daha imza attı.

TRT’den bir muhteşem konser daha

TRT Trabzon Radyosu, önceki akşam KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘TSM Gençlik Korosu ve Radyo Sanatçıları Konseri’ programıyla güzel bir konsere daha imza attı. Programın ikinci bölümünde sahne alan TRT İstanbul Radyosu ses sanatçıları Sezen Özmen Topatan ve Nusret Yılmaz seslendirdikleri şarkılarla dinleyenleri adeta mest etti. 

TRT Radyosu’nun deneyimli bayan spikerlerinden Özgül Kömürcü’nün sunduğu, şef Özlem Aydın’ın yönettiği TSM Gençlik Korosu ilk bölümde Kürdili Hicazkar ve Muhayyer Kürdi eserler seslendirdi. Bu bölümde koro elemanlarından Çiğdem Sağlam, Ozan Kağan Demeli ve Duygu Sağlam da solo performansta büyük beğeni topladı. 

TRT’den bir muhteşem konser daha

Programın ikinci bölümünde ise TRT İstanbul Radyosu ses sanatçıları Sezen Özmen Topatan ve Nusret Yılmaz sahne aldılar. Topatan güzelliği ve sempatikliği, Yılmaz da mütevaziliği ve sahne hakimiyetiyle dikkat çekerken, seslendirdikleri şarkılarla ayakta alkışlandılar. 

Mavi takım elbisesini bordo kravat ve bordo mendille süsleyen Yılmaz, “Hemşerilerim sizleri çok özledim. Buradan çok güzel görünüyorsunuz. İnsan nerede ne giyeceğini bilmeli. Bende karşınıza bordo-mavi çıkmayı tercih ettim. Sahnede şarkı söylemek güzel ama bir o kadar da zor. Sorumluluğu oldukça fazla. Hele TRT’de daha da fazla. Ama nerede alkışlanacağını, şarkılara eşlik edeceğini bilen seyirci oldu mu keyfi bir başka oluyor. İşte bu akşam sizler bize bunu yaşattınız. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TRT’den bir muhteşem konser daha

Gecenin sonunda konuk sanatçılar Sezen Özmen Topatan ve Nusret Yılmaz’a, şef Özlem Aydın’a, programın sunucusu Özgül Kömürcü’ye ve programın hazırlanmasında büyük emekleri olan TRT Yayın Şefi Korolar Sorumlusu Mustafa Güler’e TRT Müdürü Sami Serdar Şişman ve Müdür Yardımcısı Erdoğan Topçu tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.  

TRT’den bir muhteşem konser daha

TRT’den bir muhteşem konser daha

TRT’den bir muhteşem konser daha
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat