Trabzon dans edecek

Dünyaca ünlü 100’den fazla dansçı Trabzon’da Tango rüzgarı estirecek.

Trabzon dans edecek

Arjantin Tango Trabzon Kupası 2. Etap Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası yarın Trabzon’da başlayacak. 15-16-17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek bu dev organizasyon ile Trabzon adeta dans edecek.

Birçok seçkin dansçının katılacağı organizasyonda dünyaca ünlü dans eğitmenleri, eşsiz gösterileri ile devleşecek. 

Etkinliğin Trabzon için önemli bir kültür sanat etkinliği olacağını söyleyen kulüp başkanı Meltem Dilaver Atagün, misafirlerine Ortamahalle ve Sümela turu da yaptırarak, şehir turizmine önemli bir katkı sağlayacak.

GÜN GÜN PROGRAMDA NELER VAR?

15 Mart Cuma akşamı 21.00’de başlayacak organizasyonda milli takım sporcuları Selçuk Atalay ve Müge Üner şovlarını sunacak, Trabzon Dans Sporları Kulübü’nün 10. Yıl kutlamaları yapılacak, DJ Alper Akgül’ün müzikleri ile katılımcılar tüm gece dans edecek.

16 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Kulüpler arası Arjantin Tango Salon, Essenario (şov) ve Trabzon Kupası yarışmaları yapılacak. Heyecanın doruğa tırmanacağı yarışlarda her bir klasmandan dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verilecek. Yarışmanın galipleri Cumartesi akşamı 21.00’de şovları ile geceye damga vuracak, müzikleri ise ünlü DJ’ler namı diğer Ramo-Gogo seçecek.

Pazar günü Sümela’yı gezecek olan misafirler akşam 21.00 itibariyle DJ Yasin Biçer’in müzikleri ile kapanış danslarını yapacaklar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat