TMHOYDER’den Bahar Konseri

Bahar Konseri’ büyük beğeni topladı

TMHOYDER’den Bahar Konseri

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Bahar Konseri’ büyük beğeni topladı. Şef Gürsel Tahmaz yönetimindeki koro birinci bölümde Doğu Anadolu, ikinci bölümde de İç Anadolu ağırlıklı türküler seslendirdi. 


Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da yapılan konseri KTÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Abdullah Akat, Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç, TMHOYDER’in kurucularından Fuat Saylam, TMHOYDER Başkanı Fethi Yılmaz, TLYD Başkanı Kenan Atalay ve çok sayıda davetli izledi. 

Sunuculuğunu Şebnem Tahmaz’ın yaptığı konserin birinci bölümünde sahne alan solistler Mustafa Çetinkaya, Eylem Uzun, Güzin Şahinler, Temel Uzlu, Fatma Adanur, Aydın Demir’e derneğin küçük solistleri İnanç Tahmaz ve Ali Kaan Otkum eşlik ettiler. 

TMHOYDER’den Bahar Konseri

İkinci bölüm ise İrfan Mert Öztürk, Alper Gemici ve Ali Ay’ın muhteşem saz resitali ile başladı. Üçlü enstrümantel halk ezgileri ile davetlileri coştururken bu bölümde de solistler olarak Süleyman Değirmenci, İsmail Demir, Salih Gömleksiz, Coşkun Yılmaz ve Şebnem Tahmaz sahne aldılar. 

Programın sonunda koro şefi Gürsel Tahmaz’a kurucu başkan Fuat Saylam ile derneğin emektar solistlerinden Ahmet Özdemir, sunumda da her geçen gün daha da parlayan Şebnem Tahmaz’a  Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç tarafından çiçek takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat