Taka’dan Hazan konseri

TAKA Derneği'nin konseri büyük ilgi topladı.

Taka’dan Hazan konseri

Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından ‘Hazan’ Solistler Geçidi Konseri büyük beğeni topladı. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sezonun ilk konserine Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen, Trabzon Tabipler Odası Başkanı Ebru Sivri’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Sunuculuğunu Eyüp Köse’nin yaptığı, bu yıl bayrağı devralan Trabzon’un en genç koro şefi Tuğcan Yılmaz’ın yönettiği programda sırasıyla Elif Sağlam, Dr.İsmet Sadi Ülker, Dr.Dilaver Yıldırım, Köksal İnce, Nuray-Özgür Gürçınar, Aslan Ardıç, Osman Akyürek, Ersan Özbayrak, Ebru Kalyoncu, Rabia Kalyoncu, Zübeyde Kahveci, Şefik Pak ve Eylem Yılmaz solist olarak sahne aldılar.

Dışarıda sağanak yağmurun yağdığı soğuk bir Eylül akşamını solistlerin seslendirdiği birbirinden güzel türküler ısıtırken, salonu dolduran türkü severlerde güzel bir konser izlemenin zevkini çıkardı. 

Taka’dan Hazan konseri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler