Niyazi koyuncu'dan Karadeniz rüzgarı

Karadeniz fırtınası Bergama’dan esti.

Niyazi koyuncu'dan Karadeniz rüzgarı

İzmir’in Bergama ilçesinde düzenlenen Türkiye’deki Ekoloji Örgütleri Buluşması etkinliğinde sahne alan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Niyazi Koyuncu, Bergamalı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.



Bergama Kültür Merkezi'nde (BerKM) sahne alan Niyazi Koyuncu 2 saat boyunca kaldığı sahnede Bergamalıları kâh duygulandırdı kâh müziğin ritmi ile horon teptirdi. Bergama’yı çok sevdiğini ve 2 yıldır gelmediği için de çok özlediğini belirten sevilen sanatçı, “Bu benim Bergama’ya üçüncü gelişim ve buraya her geldiğimde güzel izler bırakıyor bende. Bergama’ya böyle güzel bir kültür merkezi kazandırdığı için Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e teşekkür ediyorum. Bu gece hem çok eğlenceli hem de çok hüzünlü iki saat yaşadık Bergamalılar ile birlikte. Buradan mutlu ayrılıyorum. Konserimize gelen, şarkılarımıza eşlik eden herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat