Mühendisler Korosu ayakta alkışlandı

TMMOB Trabzon Şubesi Türk Halk Müziği Korosu ilk konserini verdi.

Mühendisler Korosu ayakta alkışlandı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin bu yıl hayata geçirdiği Türk Halk Müziği Korosu ilk konserini verdi. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde konuklar ilk kez barkot sistemli biletlerle yerini alırken, hayatlarında ilk kez koroya katılan ve solo alan mühendisler performanslarıyla alkış aldı. 

Sunuculuğunu Merve Oktar’ın yaptığı şef Çağla Araz’ın yönettiği koro birbirinden güzel türküler seslendirdi. 

Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Araz’a çiçeğini İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın, plaketini ise eski başkan Mustafa Yaylalı takdim etti. 

Koro elemanlarına katkılarından dolayı birer katılım belgesi veren başkan Aydın yaptığı konuşmada kısa sürede bu topluluğu oluşturan ve ortaya böylesine güzel bir eser çıkaran koro şefi Çağla Araz’a ve emeği geçen yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Muhteşem bir programdı. Türküler bizi adeta geçmişe götürdü. Sizlerin bu ilgisi bizleri haliyle memnun etmiştir. Gelecek sene görüşmek üzere hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat