KTÜ’de Resul Dindar rüzgarı

Karadeniz Müziğinin sevilen sesi Resul Dindar Trabzon'da sevenleri ile buluştu.

KTÜ’de Resul Dindar rüzgarı

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar, KTÜ’de hayranlarıyla buluştu. Trabzon’un yanı sıra, civar illerden de katılımın olduğu konserde sahne alan Dindar’a vokalde eşlik eden Menekşe, sesi ve güzelliğiyle dikkat çekti. 

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde, ekibiyle birlikte sahne alan Karadeniz Müziğinin kadife sesli sanatçısı Resul Dindar, izleyicilere muhteşem bir görsel şov sundu. 

Birbirinden güzel şarkılar ile ısınan salon, orkestranın muhteşem gösterisiyle birden uyandı ve yerini coşkuya bıraktı. Kemençenin kıvrak ritmine daha fazla dayanamayan izleyiciler sahnenin önünü kapatırken kimileri de oturdukları yerden ritme eşlik ettiler.

Konserin bir bölümünü bordo-mavi forma ile tamamlayan Resul Dindar, kemençecisine de formayı giydirdikten sonra salon iyice coşmaya başladı. Programın son bölümünde Dindar ile birlikte düet yapan genç ve güzel vokalist Menekşe büyük beğeni toplarken ayakta alkışlandı.

Trabzonlu genç organizatör Ümitcan Kalaycı soğuk havaya rağmen salonu dolduran müzikseverlere teşekkür ederek, konserlerin önümüzdeki aylarda da devam edeceğini söyledi. 

KTÜ’de Resul Dindar rüzgarı

KTÜ’de Resul Dindar rüzgarı

KTÜ’de Resul Dindar rüzgarı

KTÜ’de Resul Dindar rüzgarı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat