'Koleksiyoncu ya da Kolleksiyoncu' sahnelendi

Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu Sanat Merkezi'nde sahnelenen 'Koleksiyoncu ya da Kolleksiyoncu' oyunu izleyenlerin beğenisine sunuldu.

'Koleksiyoncu ya da Kolleksiyoncu' sahnelendi

8 yıldır aktif şekilde Trabzon içerisinde görev alan Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu, Adile Naşit Sahnesi'ni kurdu.

Trabzon içerisinde sahne yetersizliği sebebiyle çoğu zaman sıkıntılar yaşayan Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu, Türk sinemasının ve tiyatrosunun önemli isimlerinden, Adile Naşit'in ismini verdikleri 'Adile Naşit Sahnesi'ni kurdular.

Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu Adile Naşit sahnesinde sergilenen ve çok beğenilen oyunlardan biri de 'Koleksiyoncu ya da Kolleksiyoncu' oyunu oldu. Hakan Boyav'ın yazdığı ve Yavuz Topçuoğlu'nun yönettiği oyunu, tiyatronun deneyimli simalarından Erkan Köse ve Emir Yalazan oynadı.

İzleyenlerin oldukça beğendiği, insanoğlunun günlük hayatının telaşı içerisinde unuttuklarını hatırlatan, bunlarla yüzleşen bir ölümlünün iç hesaplaşmasını konu alan bu oyun, her Çarşamba günü saat 20:00'da Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu Sanat Merkezi, Adile Naşit Sahnesi'nde sergilenecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat