“Kılçık Mahallesi”nde Sevgi Yumağı

Devlet korumasındaki çocuklar ile Şehit ve gazi çocuklarına özel gösterime koyduğu “Kılçık Mahallesi” oyununu büyük ilgi gördü.

“Kılçık Mahallesi”nde Sevgi Yumağı

Trabzon Devlet Tiyatrosunun Devlet korumasındaki çocuklar ile Şehit ve gazi çocuklarına özel gösterime koyduğu “Kılçık Mahallesi” oyununu ilgiyle izleyen çocuklar arasında sevgi yumağı oluştu.

Kadınlar Konseyi Derneği Trabzon Şubesinin ikramı sonrası katkıları için dernek yetkilileri ve Tiyatro Müdürüne teşekkürlerini sunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, Sanata ve sanattaki estetiğe her kesimin ihtiyaç duyduğunu belirtti

Ahmet Kurt, “Sanatın insanın kendini gerçekleştirmesi ve toplumsal gelişime sunduğu katkı tartışılmaz bir gerçektir. Bugün çocuklarımız ile birlikte Sanat estetiğinin sevgi yumağına nasıl dönüştüğünü gördük. Vedalaşıp salondan ayrılırken salonu en son terk eden kişinin salonda kalan son şeyin “hoş bir sada” olduğunu görerek çıkacağından şüphem yoktur. Bu aynı zamanda STK ve kurumlar arası işbirliğinin somut bir örneğidir." dedi.

“Kılçık Mahallesi”nde Sevgi Yumağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler