KAFEM ve TMHOYDER’den sezon finali

KAFEM ve TMHOYDER yapacakları konserle sezonu kapatacak.

KAFEM ve TMHOYDER’den sezon finali

Trabzon’da faaliyet gösteren müzik derneklerinin final konserleri Ramazan ayına denk geldi.


Sezonu genelde Mayıs ayında sonlandıran derneklerin bazıları erken tatile çıkarken, Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği ile Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM), son konserlerini Ramazan ayı içerisinde verecek. İki derneğin programı da iftardan sonra başlayacak ve geç saatlere kadar sürecek.

8 Haziran Perşembe akşamı (Yarın), Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde KA-FEM Derneği TSM Topluluğu tarafından Tasavvuf Konseri düzenlenecek. Şef Recep Ragıp Demeli önderliğinde Tasavvuf musikisinin en güzel eserlerinin yanı sıra ilahiler de seslendirilecek.


Diğer yandan 17 Haziran Cumartesi akşamı yine Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde bu kez sahneyi, Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin THM korosu ve Halkoyunları ekipleri paylaşacak. 

Şef Gürsel Tahmaz yönetimindeki koronun seslendireceği türkülerle şenlenecek geceye halkoyunları ekipleri çeşitli yörelerin oyunlarıyla renk katacak. Yılın son konseri İmece’de bir araya gelecek davetliler türküye ve horona doyacak. 

KAFEM ve TMHOYDER’den sezon finali..

KAFEM ve TMHOYDER’den sezon finali..

KAFEM ve TMHOYDER’den sezon finali..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat