KA-FEM’den muhteşem final

KA-FEM sezonun son konserinde muhteşem bir görsel ziyafete imza attı.

KA-FEM’den muhteşem final

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) sezonun son konserinde muhteşem bir görsel ziyafete imza attı. KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen sezon konserinde üç birim (THM-TSM ve Halk Oyunları) sahne alırken, davetliler horonla coştu, şarkı ve türkülerle kendinden geçti. 

Sunuculuğunu Canan Şengül’ün yaptığı gecede ilk olarak derneğin minik öğrencileri sahne aldı. Artvin, Zeybek, Kafkas oyunlarıyla göz dolduran minik öğrenciler kıyafetleri ve sempatiklikleriyle göz doldurdu. Ardından sahneyi şef Recep Ragıp Demeli yönetimindeki TSM ve Selda Aydın yönetimindeki THM koroları aldı. Türk Musikisinin ve Anadolu’nun en seçkin eserlerine yer veren iki koro adeta kulakların pasını sildi. Bu bölümde solistlerde seslendirdikleri şarkı ve türkülerle büyük beğeni topladılar. 

Programın sonunda gecenin mimarları Halkoyunları Birim Sorumlusu Melek Kum’a dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı Hatice Öksüz, TSM koro şefi Recep Ragıp Demeli’ye başkan yardımcısı Zeki Kamber ve THM koro şefi Selda Aydın’a ve sunucu Canan Şengül’e dernek başkanı Ali Adanur tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Ayrıca halkoyunlarında yer alan minik öğrencilerin okul müdürleri ve temsilcilerine de katkıları ve desteklerinden ötürü plaket verildi. 

Gecenin sürprizini ise derneğe gönüllü gelen ve çeşitli meslek gruplarında çalışan, çoğunluğunu bayanların oluşturduğu horon ekibi yaptı. Kalabalık grup oynadığı erkek horonu ile ayakta alkışlandı. Dernek başkanı Ali Adanur saatler öncesinden gelip hazırlanan ve üç saat süren program için her şeyini veren tüm ekip arkadaşlarına, koristlere, saz gruplarına, halkoyunları ekip sorumlularına, öğretmenlere, öğrencilere ve velilerine teşekkür ederek “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

KA-FEM’den muhteşem final

KA-FEM’den muhteşem final

KA-FEM’den muhteşem final

KA-FEM’den muhteşem final

KA-FEM’den muhteşem final

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat