KA-FEM sezonu kapattı

KA-FEM sezonu türküler ve halkoyunları ile kapattı.

KA-FEM sezonu kapattı

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KAFEM) Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Bahar Konseri’ ve Halk Oyunları Gösterisi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yapıldı. 


Şef Havva Kalaycı yönetimindeki koro birbirinden güzel türküler icra ederken, solo eserlerde de solistler izleyenleri Anadolu’nun çeşitli yörelerine misafir etti.

Derneğin Halk Oyunları birim şefi Melek Kum’un çalıştırdığı Ortahisar Hasan Tahsin Kırali İlkokulu öğrencilerinin katkı yaptığı Halk oyunları gösterileri ise tek kelimeyle muhteşemdi. Öğrencilerin Silifke, Artvin, Kafkas ve potbori oyunlarında gösterdiği performans ayakta alkışlandı.

Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Havva Kalaycı’ya, Halk Oyunları birim şefi Melek Kum’a, gecenin başarılı sunucusu Eyüp Köse’ye, katkıda bulunan Ortahisar Hasan Tahsin Kırali İlkokulu öğretmenlerinden Nilgün Kavala’ya dernek başkanı Ali Uzun ve Trabzon’a müzik anlamında büyük katkıları olan Ertan Bilir tarafından plaket verilirken, saz ekibine ve okulun sınıf öğretmenlerine da ayrıca teşekkür belgesi takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat