Gugulumdakiler Tiyatrosu, 'Herkes Oyuncu' ile rekora koşuyor

"Herkes Oyuncu" izleyiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı ve ilk 5 oyunda rekora koştu.

Gugulumdakiler Tiyatrosu, 'Herkes Oyuncu' ile rekora koşuyor
Trabzon Gugulumdakiler Tiyatrosu kapalı gişe oyuna devam ediyor. "Herkes Oyuncu" isimli oyun ile birlikte 2017 – 2018 Tiyatro sezonunda perdeleri açan Gugulumdakiler tiyatrosu 5 kez oynadığı oyun ile birlikte 2 bin izleyiciye ulaştı.
 
Şükrü Üçüncü'nün Trabzon Asayiş olaylarından derlediği "Herkes Oyuncu" adlı oyunun yönetmeni Tamer Küçük, " Mayıs ayının sonuna kadar Hüseyin Kazaz Kültür Merkezindeyiz. Trabzon tiyatro severleri tarafından oyunumuz yoğun ilgi ile karşılandı. 9 Kasım Perşembe günü prömiyerimizin hemen ardından 4 kez daha oyunumuzu sergiledik. Bu temsillerde 2'bine yakın izleyiciye ulaştık. Gugulumdakiler Tiyatrosu Trabzon'da tiyatro severlerin evidir. İzleyiciler oyunumuza ilgi göstermesi de bunu onaylıyor."ifadelerine yer verdi.
 
Hüseyin Sabri Kurtuldu, Kübra Genç, Tamer Küçük, Mahmut Mutaf, Şükrü Üçüncü, Asena Öztürk, Adem Kılıç, Aslan Kar, Rüya Akgül, Oğuzhan Yılmaz ve Murat Küçük'ün rol aldığı Gugulumdakiler Tiyatrosu, "Herkes Oyuncu" isimli oyunu 4 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde izleyicilerine buluşmaya devam edecek. Ocak ayında iki oyun oynayacak olan Gugulumdakiler, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs aylarında aynı oyunu sahnelemeye devam edecek. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler