‘Garmagaruşuk’ turneye çıkıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen ve 1,5 aydır Trabzon’da fırtınalar estiren “Garmagaruşuk” adlı komedi oyunu kısa sürede ününü il dışına da taşıdı.

‘Garmagaruşuk’ turneye çıkıyor
Şubat ayı içerisinde 6 günlük turneye çıkacak olan ekip sırasıyla; Ankara, Bursa, Kocaeli ve İstanbul’da memleket hasretiyle yanıp tutuşan hemşerilerinin gönül sesi olacak.

Proje sorumlusu ve genel koordinatör Tayfun Yurtsever, genel sanat yönetmeni İbrahim Kavzoğlu ve yönetmen Hasan Kavzoğlu önderliğindeki başarılı ekibi şimdiden turne heyecanı sardı. Yurtsever ve Kavzoğlu kardeşler “Başlarda bu kadar ilginin olacağını açıkçası bizde beklemiyorduk. Bizim için de sürpriz oldu. Demek ki iyi işler yapınca seyirci de gelip sizi buluyor” diye konuştular.

19 Şubat Pazartesi günü Ankara Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde izleyici karşısına çıkacak oyun daha sonra 20 Şubat’ta Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 22 Şubat’ta Kocaeli İnterteks Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan Trabzon Tanıtım Günleri’nde, 23 Şubat’ta İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Aşık Veysel Sahnesi’nde ve 24 Şubat tarihinde de Üsküdar/İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi Boğaziçi Salonunda sahnelenecek.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat