Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi

Trabzon’da faaliyet gösteren Es Müzik Sanat Merkezi 2017 yılı mezunlarını verdi.

Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi

Trabzon’da sanatın pek çok dalında eğitim veren ve yeni sanatçıların yetişmesine altyapı hazırlayan Es Müzik Sanat Merkezi’nin yılsonu gösterisi 20 Mayıs tarihinde Ortahisar Belediyesi’nin çok amaçlı salonunda gerçekleşti.


Kursiyerlerin eğitim aldığı allarda performanslarını sergilediği etkinliğe büyük katılım oldu.

Yıl içerisinde yapılan çalışmaları sahneleyen 60 öğrenci izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Yaratıcı drama dersi alan miniklerin keyifli oyunu misafirleri gülümsetirken horon dersi alan öğrencilerin oyunu izleyicileri coşturdu.

Gösteride sahne alan ve alkışları toplayan engelli bir öğrenci, piyanodaki becerisiyle engellerin sanatın önüne geçemeyeceğini gösterdi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Es Müzik Sanat Merkezi’nin sahibi Haydar Özdemir, sanat şehri olan Trabzon’da yeni sanatçıların yetişmesi için küçük yaşla verilen eğitimlerle temel oluşturulduğu ifade etti. Bu tür etkinliklerin geleneksel hale geldiğini ve Kasım ayında açılış gösterisi de düzenleyeceklerini ifade eden Haydar Özdemir, “ Tiyatro, pandomim, yaratıcı drama, her türde enstrüman, şan eğitimi, diksiyon dersi ve horon gibi sanatın ve dansın pek çok dalında eğitimlerimiz oluyor. Derslerimiz yazın da devam ediyor. Sanat şehri Trabzon’da yeni sanatçıların yetişmesinde katkımız olduğu için mutluyuz” diye konuştu.
 

Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi Es Müzik Sanat Merkezi yeni mezunlarını verdi




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat