Düğünde Çam Fidanı Dağıtıldı

Trabzon'un tanınmış ailelerinden Gaygusuz ailesinin kızı Deniz ile Ertem ailesinin oğlu Beytullah bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Çiçeği burnundaki gelin damatın nikah töreninde davetlilere şeker yerine çam fidanı dağıtıldı..Fuat-Sevim Gaygusuz çift

Düğünde Çam Fidanı Dağıtıldı



Trabzon'un tanınmış ailelerinden Gaygusuz ailesinin kızı Deniz ile Ertem ailesinin oğlu Beytullah bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Çiçeği burnundaki gelin damatın nikah töreninde davetlilere şeker yerine çam fidanı dağıtıldı..

Fuat-Sevim Gaygusuz çiftinin Londra'da Turizm Otelcilik öğrenimi gören kızları Deniz Gaysusuz ile Arife-Nazım Erten çiftinin KTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi'nde araştırma görevlisi olarak görev yapan oğlu Beytullah Ertem Zorlu Grand Hotel'de kıyılan nikahla dünya evine girdi. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren genç çiftin töreninde davetlilere nikah şekeri yerine çam fidanı dağıtıldı.

Küresel ısınmanın yaşandığı ülkemizde bir çok ağaç ve yeşil alanın yok olması, özellikle yaz mevsimlerinde yaşanan orman yangınlarının çoğalması üzerine önlem alınması sebebiyle mesaj vermek istediklerini belirten genç çift “ Umarız bu hareketimiz örnek teşkil eder. Herkes bir fidan dikse ülkemizdeki doğal varlıklar ve çevre sağlığı korunmuş olur. Sonuçta erozyonla mücadele toprak örtüsü ve toprağın korunması için ağaçlandırmanın olması gerekiyor” diye konuştular. Damat Ertem “Fikir benden çıktı ama eşim de bana destek oldu” derken, davetliler fidanlara hücum ettiler.

Nikahın ardından KTÜ Sosyal Tesisleri'nde düğün yemeği verildi. Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Erkek Folklor ekibinin gösteri yaptığı düğünde davetliler çılgınlar gibi eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler