Vahide Perçin kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir?

Televizyonların gözde dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'na hayat veren Vahide Perçin kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Vahide Perçin hakkında merak ettikleriniz

Vahide Perçin kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin en çok merak edilenler arasında.Peki Vahide Perçin kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte merak ettikleriniz

Vahide Perçin kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

İzmir Karşıyaka'da 13 Haziran 1965 yılında dünyaya gelmiştir.Aslen Yunanistan göçmenidir. Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı, oraya devam etti. Okul yıllarında Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi. 2012 yılında boşandı ve kızlık soyadı olan Perçin'i kullanmaya başladı. Vahide Perçin’in bu evliliğinden Alize isminde bir kızı vardır.Atv ekranlarının iddialı dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar karakterine hayat veren ünlü oyuncu 1.78 metre boyunda, 65 kilo ve İkizler burcudur.

Vahide Perçin kimdir?

Vahide Perçin'in başrol oynadığı dizisinde hayat verdiği Hünkar karakteri hakkında detaylar ;

Çukurova'nın en büyük beylerinden biri olan Demir Yaman'ın annesi. Adı gibi hükümran, adı gibi kararlı, dirayetli bir kadın. Oğlu Demir'in sahip olduğu toprakların hanım ağası, ırgatların büyükhanımı. Hünkar Yaman için Demir'den ve Demir'in itibarından daha değerli hiçbir şey yok. Tek dileği soylarının sürmesi ve oğlunun sahip olduğu bu toprakların ileride emin ellere geçmesi. Ama bir gün oğlunun itibarının sarsılmak üzere olduğunu anlar ve çok tehlikeli bir oyun kurar.

Vahide Perçin'in oynadığı diziler ve filmler;

Filmleri:
2012 – Ayhan Hanım 
2011 – Zefir 
2008 – Devrim Arabaları 
2007 – İyi Seneler Londra 
2006 – Kilit
2006 – İlk Aşk 
2004 – Anlat İstanbul

Televizyon Dizileri :
2003 – 2005 – Bir İstanbul Masalı
2005 – Hırsız Polis
2007 – 2009 – Annem
2011 – 2012 – Adını Feriha Koydum
2012 – 2013 – Merhaba Hayat
2013 – Muhteşem Yüzyıl

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi