Seren Uzun kimdir?

Yeni single'ini çıkaran Seren Uzun'un kim olduğu merak edildi. Seren Uzun kimdir?

Seren Uzun kimdir?

Başarılı performansı ile dinleyenleri kendine hayran bırakan Seren Uzun'un kim olduğu merak edildi. Haber61 TV mikrofonlarına bilinmeyenlerini de anlatan Seren Uzun kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

SEREN UZUN KİMDİR?

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dünyaya gelen Seren Uzun, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Beşikdüzü'nde tamamlamıştır. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümü mezunu olan Uzun, formasyon eğitimi alarak öğretmen olmayı başarmıştır. Haber61 TV mikrofonlarına hayatını anlatan Seren, formasyon eğitiminin ardından iki yıl öğretmenlik yaptığını ardından çeşitli sebeplerden dolayı İstanbul'a taşınmıştır. İstanbul'de çeşitli mekanlarda sahne alan Seren, burada Serdar Ayyıldız ile tanışmasının ardından müzik yolculuğuna başlamıştır.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır. Gökhan'ın takımında yer alan Seren Uzun yarışmada birinci olamamıştır. 

Son olarak Prodüktör Serdar Ayyıldız ile birlikte Pulim adlı single'ini çıkarmıştır.

Seren Uzun'un Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı röportajı okumak için tıklayınız!

'Trabzonlu ses sanatçısı Seren Uzun ilk single'ini çıkardı!' haberi için tıklayınız!

'Trabzonlu yarışmacı Seren Uzun O Ses Türkiye'de turladı' haberi için tıklayınız!

Seren Uzun kimdir?

Seren Uzun kimdir?

Seren Uzun kimdir? 

Seren Uzun kimdir? 

Seren Uzun kimdir? 

Seren Uzun kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi