Pulim ile çıkış yapan Seren Uzun bilinmeyenlerini anlattı

Pulim ile çıkış yapan Seren Uzun Haber61'e konuk oldu

Pulim ile çıkış yapan Seren Uzun bilinmeyenlerini anlattı

HABER61 - HABER SERVİSİ - OKAN ÇITLAK

Trabzon’dan çıkıp Pulim şarkısı ile milyonların gönlünde taht kuran Seren Uzun Haber61'e konuk olarak özel açıklamalarda bulundu.

Söylediği şarkı ve çektiği klip ile kısa sürede milyonlara ulaşan Seren Uzun Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde doğdu. İlk Müzik deneyimini lise yıllarında deneyimleyen güzel şarkıcı daha sonra Ordu Üniversitesi Müzik ve sahne satları eğitimi aldı ve 2 yıl da öğretmenlik yaptı. Müzik aşkı ağır basınca kendini yeniden sahnelerde buldu.

Pulim’in ardından adını milyonlara duyuran Seren Uzun ilk konserini de geçtiğimiz günlerde Giresun’da düzenlenen Bahar Şenlikleri’nde verdi. Sahne performansı ile büyüleyen güzel şarkıcı yoğun ilgiyle karşılandı.
Seren Uzun bu çıkışın hikayesini ve Müzik serüvenini Haber61’e anlattı.

Kendini bize biraz anlatır mısın? Seren Uzun kimdir?

Merhaba. Öncelikle insanlar Pulim’i tanıyorlar, beni pek tanımıyorlar. Pulim dediğim zaman A o kız sen misin gibi tepkiler alıyorum. Ben Trabzon doğumluyum. Lise yıllarında ilk profesyonel sahneye başladım. Müziğe ilgim vardı. Hep o hayalle büyüdüm. Daha sonra Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümü bitirip formasyon eğitimi aldım. 2 yıl da öğretmenlik yaptım. Müzik ağır basınca onu tercih ettim. Çeşitli sebeplerden İstanbul’a taşındım. İstanbul’da çeşitli yerlerde sahne aldım ve sonunda Serdar ile tanıştım ve yolculuk başladı.

Pulim ile çıkış yapan Seren Uzun bilinmeyenlerini anlattı

Pulim’in hikayesini anlatır mısın biraz?

Türkiye’de hatta dünyada yapılmamış bir tarz olsun istedik. Ne olabilir diye düşündük. Ben Serdar’a Pulim’i söyledim. Çok beğendi ve o gece yanımda bitirdi aranjeyi. Pulim’i çok yeni bir formata dönüştürdük. Bu kadarını bekliyorduk ama kısa sürede beklemiyorduk. 45 günde 16 Milyon izlenmeye yaklaştı. Çok mutluyuz. Güzel dönüşlerle karşılaştık.

Klipteki kıyafetlerin bir hikayesi var mı?

Karadeniz ile alakası olmayan bir tarz olsun istedik. Çok güzel oldu. Çok da beğenildi.

Herkes Pulim’i dinliyor ama kelime anlamını merak ediyor? Pulim ne demek?

Pulim sevgi sözcüğü. Kuşum Civcivim anlamına geliyor. Lakabım Pulim olarak kaldı. İnsanlar sevdiği kişileri telefonuna Pulim diye kaydetmeye başladı.

Trabzonspor fanatiği olduğunu biliyoruz. Ne düşünüyorsun Trabzonspor ile alakalı?

Çocukluğumdan beri Trabzonsporla büyüdük. Milliyetçi bir yapım var ve Trabzonspor aşığıyım. Trabzonspor benim için sadece futboldan ibaret değil. Çok farklı bir bağ. Diğer takımlar gibi değil çok farklı bir bağ benim için. Seneye daha iyi olacağını düşünüyorum.

Seren uzun trabzonspor

Yeni Şarkı gelecek mi?

Pulimden daha güzel bir şarkı olması için çalışıyoruz ama Pulim’den güzelini şu ana kadar bulamadık. Ama yaza düşünüyoruz güzel bir şarkı olacak inşallah.

Farklı projeler var mı?

Önceliğim müzik tabii ki, oyunculuk eğitimi almadım ama öyle bir teklif gelirse neden olmasın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin