Akasya Aslıtürkmen Kimdir?

Akasya Aslıtürkmen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Akasya Aslıtürkmen Kimdir?

AKASYA ASLITÜRKMEN KİMDİR?

Akasya Asıltürkmen, 14 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa küçük yaşta, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nun açtığı kursa katılarak başlamıştır.  Aynı dönemde İstanbul Kanatlarımın Altında filminde oynamış ve bu profesyonliğe attığı ilk adım olmuştur. Daha sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Aslıtürkmen, Semaver Kumpanya ve İstanbul Devlet Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalışmıştır. Halen birçok Televizyon, Dublaj, Sinema ve Tiyatro çalışması yapmaktadır.

ROL ALDIĞI OYUNLAR:

Bekarlığa Veda (oyun), İnternette Tanışan Son Çift (oyun), Romeo'yu Beklerken (oyun), Kırmızı Yorgunları (oyun) , Pamuk Prenses Müzikali (oyun), Aşk Kokusu (oyun) , Bir Yaz Gecesi Rüyası, Göktaşı, Fesleğen Çıkmazı, Süleyman ve Öbürsüler , Onikinci Gece 

FİLMOGRAFİSİ:

Enkaz, Bana Bunlarla Gel, İpsiz Recep, Araf, Felek ne demek, Keloğlan kara prens'e karşı, Pamuk Prenses 2, Saklambaç, Çınaraltı, Dayı, Lise Defteri, Vaka-i Zaptiye, Nasıl evde kaldım, İstanbul kanatlarımın altında, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Başrolde Aşk 

EĞİTİMLERİ:

Kamera Önü Oyunculuk : Bahçeşehir Üniversitesi - 2015 - 2016

Yaratıcılık Atölyesi : Alan Experience - 2016

Gözyaşı Atölyesi : Tezgahçılar - 2015

Müzikal Oyunculuğu : Stage Studio - 2014

Kamera Önü Oyunculuk - Diksiyon - Güzel ve Etkili Konuşma : Pana Akademi - 2009

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu 2016 yılında Serdar Özerman ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden Pera Özerman adında kızları dünyaya gelmiştir. Çift, 2019 yılında boşanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi