AK Trabzon Milletvekili aday adayı Necmi Mazlum kimdir?

24 Haziran erken genel seçimlerinde Trabzon AK Parti'den aday adayı olan Necmi Mazlum kimdir

AK Trabzon Milletvekili aday adayı Necmi Mazlum kimdir?

24 Haziran erken genel seçimlerinde AK Parti Trabzon'dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Necmi Mazlum kimdir kaç yaşına mesleği hayatı işte merak edilenler...

AK Trabzon Milletvekili adayı Necmi Mazlum kimdir?

NECMİ MAZLUM KİMDİR?

1969 yılında Trabzon’da doğdu.İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini aynı ilde tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Makina bölümünü bitirip yine aynı bölümde yüksek lisans yaptı.

Makina Yüksek Mühendisi olarak mezun olan Necmi Mazlum iş hayatına 1990 yılında PTT Baş Müdürlüğünde Mühendis olarak başladı. 1995 yılında Türk Telekom A.Ş.'de iş hayatına devam etti. Sırasıyla Baş Mühendis, Kısım Müdürlüğü, İl Telekom Müdür Yardımcılığı, Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Mazlum halen Diyarbakır Türk Telekom Bölge Müdürü olarak görevini sürdürüyor.

Necmi Mazlum 2015 seçimlerinde 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı olarak aktif siyasete katıldı. Birlik Vakfı Trabzon şubesi yöneticisi olan Mazlum'un ayrıca MÜSİAD ve Makina Mühendisleri Odası üyeliği bulunuyor. 

Türk Telekom Diyarbakır Bölge Müdürlüğü görevi süresinde İçişleri Bakanlığı’nın Gönül Köprüsü Projesi’ne aktif destek veren Mazlum, Güneydoğu ve Karadeniz illerinin kaynaşmasında STK'lar ile birlikte aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Evli ve 4 çocuk babası olan Mazlum, 24 Haziran erken genel seçimleri 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için Trabzon'dan AK Parti'ye başvuruda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi