Ahmet Ağaoğlu'nun listesindeki Mesut Çağlar Bozoğlu kimdir?

Trabzonspor başkan adayı Ahmet Ağaoğlu listesini teslim etti. Listede yer alan Mesut Çağlar Bozoğlu kimdir nereli kaç yaşında merak ediliyor.

Ahmet Ağaoğlu'nun listesindeki Mesut Çağlar Bozoğlu kimdir?

Kongre süreci yaşanan Trabzonspor'da başkan adayı Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde Mesut Çağlar Bozoğlu yer alıyor. Siyasi yönüyle bilinen Mesut Çağlar Bozoğlu kimidir nereli kaç yaşında hangi partili? İşte Bozoğlu hakkında bilgiler...



Ahmet Ağaoğlu'nun listesindeki Mesut Çağlar Bozoğlu kimdir?

MESUT ÇAĞLAR BOZOĞLU KİMDİR? 


1972 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Çağlar Mesut Bozoğlu, liseyi Ankara Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimi için İngiltere'ye giden Bozoğlu, Londra'da ACL Üniversitesi İşletme Bölümü'nden (Business Management) mezun oldu. Eşi Berna hanım ile aynı okulda tanışıp evlendi.

İsviçre ve Fransa'da Fransızca Lisan Sertifikası alan Bozoğlu, ardından Türkiye'ye dönerek iş hayatına atıldı. Türkiye'de inşaat, sanayi ve ticaret alanında çalışmalarını sürdüren Bozoğlu, Çağ Yapı Ticaret A.Ş ve U.Ç.B Savunma Sanayii ve Ticaret A.Ş'de Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bozoğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şirketi'nde ise Yönetim Kurul Başkan Yardımcılığı yapmaktadır.

Mesut Çağlar Bozoğlu, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) üyesi, Türkiye Mühendisler Birliği Şeref üyesi ve Atlı Spor Klubü üyesidir. Aynı zamanda lisanslı binici olan Bozoğlu, kayak, yüzme ve futbolla ilgilenmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

28 Mart 2004 yerel seçimlerinde AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı olan Bozoğlu, %36,49 oy alarak seçimi kaybetmişti. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi