İşte sizi daha genç gösterecek makyaj teknikleri...

Görüntünüzü değiştirmek için sizlere küçük tavsiyeler

İşte sizi daha genç gösterecek makyaj teknikleri...

Makyaj yaparken küçük dokunuşlar ile daha genç gözükebilirsiniz.

Kaşlarınızı belirginleştirin 

Makyajınıza kaşlarınızı belirginleştirerek başlamak geriye kalan makyaj ürünlerini nasıl ve ne kadar kullanabileceğiniz konusunda size yol gösterecektir. Böylece çok fazla ürün uygulamayarak 'birikmiş' bir görüntüden uzak durup daha genç bir görüntü elde edersiniz.

Cildinizi makyaja hazırlayın 

Daha genç bir görünüm elde etmenizin yolu sağlıklı bir ciltten geçiyor. Su içmek ve nemlendirici kremler kullanmak cildi nemlendirerek sağlığına kavuşmasını sağlıyor. Ayrıca bu adım makyaj öncesi en önemli hazırlıklardan biri.

Doğru fondöten seçimi 

Genç gösteren bir makyajın en önemli ürünü ince yapılı, nemli veya parlak bir bitiş veren bir fondöten edinmek. Böylece cildiniz o genç görünümü fondöteniniz ile yakalayacak.

Doğallıktan kopmayın 

Yoğun göz makyajları, kalın yapılı fondötenler ya da yoğun uygulanmış allıklar kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterebilir. Bu neden ile daha az makyaj yaparak daha çok güzellik yakalamayı hedeflemelisiniz!

(pembenar)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar