İlçe Belediyelerinin personelleri Büyükşehir Belediye otobüslerinden neden yararlanamıyor?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantıları devam ediyor.

İlçe Belediyelerinin personelleri Büyükşehir Belediye otobüslerinden neden yararlanamıyor?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kasım ayı meclis toplantılarında, ilçe belediyelerinin çalışanlarının Büyükşehir Belediye otobüslerini ücretsiz kullanamadığı gündeme geldi.

CHP grup Başkanvekili Turgay Şahin ''Daha önce Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerinden Ortahisar Belediyesi personeli ücretsiz yaralanıyordu.  Şimdi bir uygulama başlatılmış ve yaralanamıyorlar, hatta şoförler araçtan indiriyormuş personeli. Bu konuda bilgi rica ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Rurgay Şahin'in sorusunu yanıtlayan Başkan Vekili Atilla Ataman ''Bu mevzuat konusu. Sadece Ortahisar Belediyesi personeli değil ilçe belediyeleri personeli diyelim bu konuya.

Sürmene, Varlıbaş'a ve Akçaabat'a yapılan servisimizde kendi personelimizi alamadığımız için dışardan kimseyi almıyormuşuz. Büyükşehir Belediyesi personelinin 4 biniş hakkı var ama ilçe belediye personellerinin yok''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber