Yargı Dizisi Hangi Kanalda

Kanal D’nin başarılı yapımlarından biri olan Yargı dizisi ikinci sezonu ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Yargı Dizisi Hangi Kanalda

İlk sezondaki başarısını bu sezonda da devam ettiren Yargı son bölüm izle yazarak yaşananları kaçırmadan takip edebilirsiniz. Yargı dizisi Pazar akşamları saat 20.00’de ekranlarda yer alıyor. İzleyicilerin heyecanla takip ettikleri Yargı dizisi geçen sezonun son bölümünde oldukça heyecanlı ve soru işaretleri ile dolu bir şekilde bitmişti.

Dizi bir savcı ve bir avukatın yollarının kesişmesini sağlayan bir cinayetin işlenmesi ile başlamıştır. Dizinin devamında gelişen olaylar sonunda savcı Ilgaz ile avukat Ceylin evlenir. Evlilikleri devam ederken yaşanan cinayetin aydınlatılması konusundan ikisi mücadeleye devam etmektedir.

Yargı Dizisi Bilgiler

Yargı dizisi beğenilen oyuncuları ile ve konusu ile bu sezon da ekranların en heyecanla takip edilen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Pazar akşamları izleyicilerini ekrana bağlayan dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu Ilgaz rolünü, Pınar Deniz Ceylin rolünü oynuyor. Dizide Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar gibi tanınan oyuncular da rol alıyor.

Yargı son bölüm izle yazarak dizinin tek tek bölümleri ve en son bölümde neler yaşandığı ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazıyor. Dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları bulunuyor. Yargı dizisi Pazar akşamların izlenme listelerinde ilk sıralarda bulunmaya devam ediyor.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı

Bir cinayetle başlayan dizinin devamında Ilgaz ve Ceylin katili bulmuştur. Ilgaz bu sırada istemeden Burak’ı vurmuştur. Ilgaz katili yakalamış olmak, onu vurup katil olmanın vicdan azabını yaşamak ve arkadaşı Eren’in durumunun kritik olması gibi sorunlarla yüzleşmektedir. Bu arada işleri karıştırma konusunda kimsenin eline su dökemediği Yekta yine ortalığı karıştırmaya çalışmaktadır. Yargı son bölüm izle yazarak bu yaşananları izleyebilirsiniz.

Ilgaz hem kendisi hem arkadaşı Eren ile ilgili birçok sorunla yüzleşmek zorunda kalırken Ceylin’in yanında olmasını istemektedir. Son yaşananlarla birlikte Ilgaz ve Ceylin sadece kendileri için değil sevdikleri için de endişelenmeye başlamıştır. Bu sebeple artık yeni planlar yapmanın zamanı gelmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv