Trabzonlu Yeşilçam yıldızının oğlu bakın kimmiş!

Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızı Trabzonlu Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu, sahne ve ekranların yeni gözdesi oldu.

Trabzonlu Yeşilçam yıldızının oğlu bakın kimmiş!

Yeşilçam'ın sert bakışlı delikanlısı, unutulmaz filmlerin vazgeçilmez karakteri Trabzonlu Hayati Hamzaoğlu'nun sanat yolculuğu, oğlu Deniz Hamzaoğlu ile devam ediyor.

Türk sinemasının efsane ismi, "Çöl Kartalı", "Malkoçoğlu Kurt Bey", "Aynalı Tahir" ve "Keşanlı Ali Destanı" gibi kült yapımlarda sergilediği performanslarla sinema tarihine adını altın harflerle kazıdı. Ancak sanat, Hamzaoğlu ailesinde durmak bilmiyor. Hayati Hamzaoğlu'nun ardından oğlu Deniz Hamzaoğlu da oyunculuk kariyeriyle dikkat çekiyor.

Hayati Hamzaoğlu, 67 yaşında akciğer kanseri nedeniyle aramızdan ayrılsa da, 1998 yılında "Aynalı Tahir" filmindeki rolüyle son kez perdeye veda etti. Hayatının son yıllarında maddi zorluklarla mücadele eden Hamzaoğlu, çeşitli işlerde çalışarak hayatını sürdürdü.1999 yılında, sanata olan katkılarından dolayı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Yaşam Boyu Onur Ödülü ile taçlandırıldı.

Trabzonlu Yeşilçam yıldızının oğlu bakın kimmiş!

DENİZ HAMZAOĞLU KİMDİR?

Deniz Hamzaoğlu, 1979 İstanbul doğumlu ve babasının izinden giderek oyunculuk dünyasına adım attı. Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu gibi prestijli kurumlarda görev aldı. İstanbul'a yerleşerek tiyatroda oyuncu, rejisör ve sanat yönetmeni olarak kariyerine devam eden Hamzaoğlu, şimdilerde ATV ekranlarının reyting rekortmeni "Kuruluş Osman" dizisinde Bayındır Bey karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

OYNADIĞI DİZİ VE TİYATRO OYUNLARI

"Karadayı", "Tatlı Küçük Yalancılar" gibi projelerde yer alan Deniz Hamzaoğlu, tiyatro sahnesinde de önemli işlere imza attı. "Şeyh Bedreddin Destanı", "Bir Cinlik Etmek", "Tepegöz" gibi eserlerde performans sergileyerek tiyatroseverlerin beğenisini kazandı. Ayrıca, "Hayat Şarkısı", "Kafes", "Karadayı" gibi dizi ve filmlerde de rol alarak yeteneğini geniş kitlelere gösterdi.

Trabzonlu Yeşilçam yıldızının oğlu bakın kimmiş!

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hayati Hamzaoğlu'nun sanat dolu mirası, oğlu Deniz Hamzaoğlu ile yaşamaya devam ediyor. Sanatıyla iz bırakan bir babanın ardından gelen Deniz, hem tiyatroda hem de ekranlarda sergilediği performanslarla Hamzaoğlu ailesinin adını gururla taşımaya devam ediyor. Yeşilçam'ın sert bakışlı delikanlısının oğlu, sanat dünyasında kendi yolunu çizerek, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Trabzonlu Yeşilçam yıldızının oğlu bakın kimmiş!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv