Yalı Çapkını Dizi Oyuncu Kadrosu

Televizyonlarda yer alan yeni sezon dizileri arasında yerini alan Yalı Çapkını dizisi tüm heyecanıyla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını Dizi Oyuncu Kadrosu

Yalı Çapkını son bölüm izle yazarak dizinin en son bölümünde neler yaşandığını takip edebilirsiniz. 23 Eylül’de ilk bölümü ile izleyicileri ile buluşan Yalı Çapkını Star Tv’nin en beğenilen dizileri arasında yerini almış durumda. Dizi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizi ile ilgili birçok konu merak edilmeye başlandı. En çok da dizi oyuncuları ve dizinin çekiminin nerelerde yapıldığı merak konusu oldu.

Yalı Çapkını Dizisinin Konusu

Dizinin temel konusu olarak Gaziantepli bir ailenin İstanbul ve Gaziantep arasında yaşadıkları anlatılıyor. Dizide Antep’in tanınmış ve zengin ailelerinden olan Korhan ailesinin en büyüğü olan Halis Ağa’nın çok sevdiği torunu Ferit’i evlendirmek istemesi anlatılıyor. Halis Ağa’nın gözdesi olan torunu Ferit İstanbul’da çok rahat bir hayat yaşamaktadır. Bu hayatının farkına varan Halis Ağa apar topar Ferit’i Antepli bir ailenin kızıyla evlendirmek ister. Dizinin konusu bu olaylar etrafında geçmektedir. Yalı Çapkını son bölüm izle şeklinde arama yaparak bu dizinin en son bölümünde yaşananları öğrenebilirsiniz.

Yalı Çapkını Dizisi Oyuncu Kadrosu

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Yalı Çapkını dizisi saat 20.00’de izleyicileri ile buluşuyor. Dizinin yönetmenlik koltuğunda Burcu Alptekin yer alıyor. Dizinin hikayesi televizyona uyarlanan eserleri ile tanınan Gülseren Budayıcıoğlu’a ait bulunuyor. Dizinin senaryosunu ise Mehmet Barış Günger yazıyor. Dizinin başrollerinde Halis Ağa rolünde Çetin Tekindor, Seyran rolünde Afra Saraçoğlu, Ferit rolünde Mert Ramazan Demir, Hattuç rolünde Şerif Sezer bulunuyor. Ayrıca İfakat Gülçin Santırcıoğlu, Orhan Emre Altuğ olarak rol alıyor.

Yalı Çapkını son bölüm izle yazdığınızda dizinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. Dizide Yusuf Seyran’a daha yakın olmak için onun uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda işe girer. Bu duruma bozulan Ferit Seyran ile daha fazla birlikte olmak ister. Bütün gününü Seyran ile geçirmeyi teklif eden Ferit Suna, Seyran ve Fuat ile birlikte yemeğe çıkarlar. Bu yemekte beklenmeyen sürprizler yaşanır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv