Yenişehir Evleri kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yenişehir Evleri kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Yenişehir Evleri kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesinin kura çekimi tamamlandı ve ilk iki etap için asil ve yedek ev sahipleri belirlendi. İşte detaylar:

YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

THY Emlak Konut Arnavutköy projesinin kura çekimi sonuçları, Emlak Konut'un resmi sitesinde yayınlandı. Adaylar, asil ve yedek ev sahiplerinin listesine buradan ulaşabilirler.

https://www.emlakkonut.com.tr

YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY'DE NELER VAR?

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi, İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde Dursunköy Mahallesi'nde yer alıyor. Toplam bir milyon metrekarelik bir alana yayılan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Proje, 12.456 adet konut ve 441 adet ticari üniteden oluşuyor. Ayrıca, 1 anaokulu, 3 ilköğretim okulu, 2 ortaöğretim okulu ve 2 cami gibi sosyal donatılar da projenin içinde yer alıyor. Yeşil alanlar ve parklar da projenin önemli özelliklerinden biri.

YENİŞEHİR EVLERİ ARNAVUTKÖY PROJESİ DAİRE FİYATLARI

Emlak Konut tarafından açıklanan rakamlara göre, proje kapsamında sunulan dairelerin fiyatları 3 milyon 370 bin TL ile 7 milyon 700 bin TL arasında değişmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler