2024 AUZEF soruları ve cevapları açıklandı mı?

2024 AUZEF soruları ve cevapları açıklandı mı? İşte detaylar...

2024 AUZEF soruları ve cevapları açıklandı mı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara (vize) sınavları, yoğun ilgiyle takip ediliyor. Ancak henüz AUZEF soruları ve cevap anahtarları yayınlanmadı. İÜ'den yapılan açıklamaya göre, sınav sonuçları AKSİS üzerinden duyurulacak. İşte detaylar:

AUZEF SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

AUZEF sınav soru kitapçıkları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden ders bazlı olarak yayımlanacak. Ancak henüz soru ve cevap anahtarları paylaşılmadı. Beklentiye göre, soruların ve cevap anahtarlarının 7 gün içinde yayınlanması öngörülüyor. Gelişmeler olduğunda haberdar olmak için takipte kalın.

AUZEF SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Açıköğretim programlarında, dört yanlış cevap bir doğru cevabı eksiltiyor. Ancak uzaktan öğretim programlarında bu kural uygulanmıyor. Ara sınavın değerlendirmeye etki oranı %30 iken, bitirme/telafi sınavının oranı %70 olarak belirlenmiştir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler