Güler Kömürcü kovuldu

Ergenekon İddianamesi'nde adı geçen ve tutuklu sanıklarından Zekeriya Öztürk ile cezaevinde evlenen Akşam'ın köşe yazarı Kömürcü'nün işine son verdi. Ocak ayındaki Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan Akşam

Güler Kömürcü kovuldu
Ergenekon İddianamesi'nde adı geçen ve tutuklu sanıklarından Zekeriya Öztürk ile cezaevinde evlenen Akşam'ın köşe yazarı Kömürcü'nün işine son verdi.

Ocak ayındaki Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan Akşam Gazetesi yazarı Güler Kömürcü ile Akşam Gazetesi yollarını ayırma kararı verdi.

Karar az önce izinde bulunan Güler Kömürcü'ye tebliğ edildi.

Kömürcü geçtiğimiz hafta Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Yüzbaşı Mehmet Z.Öztürk ile Tekirdağ Cezaevi'nde gerçekleştirilen bir nikah töreniyle evlenmişti.

Güler Kömürcü'nün köşe yazarlığına son verilmesinin altında bugün açıklanan Ergenekon İddianamesi'nde "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuksuz sanık olarak yeralması ve ayrıca davanın tutuklu sanığı ile gerçekleştirdiği nikahın etkin olduğu öne sürülüyor. (Medyaradar)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya