Fıkra gibi olay

Halil Mutlu, sağlık kontrolü için geldiği tıp merkezinde ilginç bir durumla karşılaştı. Doktor Mutlu'yu tanımayınca boyuyla ilgili birbirinden ilginç sorular sordu. Halil Mutlu, sağlık kontrolü için geldiği tıp merkezinde ilginç bir durumla karşılaştı. Do

Fıkra gibi olay
Halil Mutlu, sağlık kontrolü için geldiği tıp merkezinde ilginç bir durumla karşılaştı. Doktor Mutlu'yu tanımayınca boyuyla ilgili birbirinden ilginç sorular sordu.

Halil Mutlu, sağlık kontrolü için geldiği tıp merkezinde ilginç bir durumla karşılaştı. Doktor Mutlu'yu tanımayınca boyuyla ilgili birbirinden ilginç sorular sordu.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu Halil Mutlu, Avrupa Halter Şampiyonası öncesi gittiği sağlık merkezinde ilginç bir durumla karşılaştı. Halil Mutlu'yu muayene eden doktor ünlü halterciyi tanımayınca, boyunu kısa bularak troid hormonu eksikliği teşhisi koydu. Mutlu ise, doktorun kendisini tanımaması karşısında oldukça şaşırdı.

Kendisini tanımayan doktora uzun süre boy problemi olmadığını anlatmaya çalışan Mutlu ile Dahiliye Uzmanı Dr. Alaattin Kızılkale arasında şu ilginç diyalog yaşandı:

Doktor Kızılkale: Kaç yaşındasın?

Halil Mutlu: 35

Doktor Kızılkale: Boy kısalığı ve çekme nedeniyle hiç doktora gittin mi?

Halil Mutlu: Yok!

Doktor Kızılkale: Boy ne kadar? Hiç kısalık problemi şikayetin olmadı mı?

Halil Mutlu: 1.50

Doktor Kızılkale: Boyundan dolayı muayene oldun mu?

Halil Mutlu: Boyumdan problemim yok!

Doktor Kızılkale: (Halil'in ellerine de bakan doktor) Sende troid hormonu eksikliği var. Ellerinde de kratin izi var. Troid hormonu sonradan eksik. Boy sonradan mı kısaldı, doğuştan mı?

Halil Mutlu: Benim babam da kısaydı. Babamın boyu da benim gibiydi. Ben doğuştan böyleyim ve sağlıklıyım.

Doktor Kızılkale: O zaman seni bir muayene edelim.

Basın mensuplarının uyarısı üzerine ise doktor bu fıkra gibi olayı toparlayarak,''Halil'i iyice muayene edeceğim. Bakalım her hangi bir şeyi var mı?'' diyerek durumu kurtardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam