Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkan adayı Ertuğrul Doğan kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da Asbaşkanlık görevinde bulunan, Başkan adayı Ertuğrul Doğan merak ediliyor. Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan kaç yaşında ve nerelidir? Detaylar bu sayfada.

Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkan adayı Ertuğrul Doğan kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da hareketli günler yaşanırken kongre sürecinde adaylığını açıklaması beklenen Ertuğrul Doğan’ın kim olduğu merak ediliyor. Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan kaç yaşında ve nerelidir? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkan adaylığı için ismi geçen Ertuğrul Doğan kaç yaşında ve nerelidir?

Bordo mavili kulüpte son günlerde sıcak gelişmeler ardı ardına yaşanıyor. Ümraniyespor maçı öncesinde yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası Olağanüstü seçimli kongre kararı alındı. Bunun hemen ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu istifa ettiğini açıkladı. Trabzonspor’u seçime Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın götüreceği belirtildi.

Kongre sürecinde birçok kişinin ismi başkan adaylığı için geçerken bu isimlerden biri de Asbaşkan Ertuğrul Doğan oldu. Adaylığı resmi olarak açıklayan Doğan’ın hayatına dair detaylar merak edilmeye başlandı.  

ERTUĞRUL DOĞAN KİMDİR?

Ertuğrul Doğan, 1977 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. İlk ve ortaokul öğrenimini memleketinde gördükten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2000 yılında "Doğan Akaryakıt" adı altında madeni yağ ve akaryakıt alanında iş hayatına atıldı.
Gayrimenkul şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığı görevini de üstlenen Doğan, 2014 yılında enerji sektörüne adım atan Oltan & Köleoğlu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Ertuğrul Doğan önderliğindeki Oltan & Köleoğlu Enerji Şirketi, 2018 yılında Çorum'un Mecitözü ilçesinde 5 MW, 2020 yılında Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde 27 MW, 2021 yılı Ocak ayında ise Samsun'un Çarşamba ilçesinde 27 MW Biyokütle Enerji Tesisi Projelerini tamamladı.
8 Nisan 2018'de Trabzonspor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Ahmet Ağaoğlu'nun yönetim kurulunda yer alan Doğan, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.

Ertuğrul Doğan kimdir? Trabzonspor Başkan adaylığı için ismi geçen Ertuğrul Doğan kaç yaşında ve nerelidir?

ERTUĞRUL DOĞAN KAÇ YAŞINDA?

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, 1977 Trabzon doğumlu ve 45 yaşındadır.

ERTUĞRUL DOĞAN EVLİ Mİ? 

Ertuğrul Doğan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi