Yargı 6. bölüm fragmanları yayında! Yargı'da Çınar gelişmesi!

Ekranlarda fırtına estiren Yargı 6. bölümü ile izleyicisiyle buluşmayı bekliyor. Yargı 6. bölüm fragmanları da yayınlandı. Bu hafta neler olacak? İşte ayrıntılar

Yargı 6. bölüm fragmanı dizinin izleyicileri arasında heyecan yarattı. Yayınlanan 2 fragmanda yeni bölümde yine nefeslerin tutulacağı görüldü. Kanal D'de pazar günleri yayınlanan Yargı 6. bölümünde Çınar hapisten çıkacak, ancak hayatı tehlikede...

Yargı 6. bölüm 1. fragmanı

Yayınlanan ilk fragmanda İnci'nin katilinin Engin olduğunu öğrenen Ceylin sinirlerine hakim olamıyor. Ceylin'in Engin'in peşinden koştuğu görülüyor. Son olarak da Ceylin parmaklıklar arkasında görülüyor.

Yargı 6. bölüm 2. fragmanı

Bu fragmanda Ceylin, katilin Engin olduğunu öğrenmenin üzüntüsü içerisinde Ilgaz'a " Kardeşimi öldürüp gözümün içine bakmış. Tabutunu taşıdı adam. Mezarına toprak attı. Kan doldu içim resmen ateş gibi yanıyorum" diyor. Ilgaz ise "Onun sırıtan suratını dağıtmamak için kendimi zor tutuyorum" diyor. Yekta ise oğlu Engin'e tepki göstererek "Salak herif" diyerek tokat atıyor. Diğer taraftan komser müjdeli haberi Ilgaz'a vererek Çınar'ın cinayet anında nerede olduğunu bulduklarını söylüyor. Bu gelişme üzerine Çınar serbest kalıyor. Bu durum Ceylin'in ailesi tarafından tepkiyle karşılanırken Çınar fragmanın sonunda silah tutan bir kişiyle karşı karşıya kalıyor!

Yargı 5. bölüm özeti

Ceylin, babası Zafer tarafından evden atıldıktan sonra yolundan dönmez ve katili aramaya devam eder. Ilgaz ile birlikte yeni olayların içinde bulur kendisini. İnci'nin küpesinin Yektalarda çıkması gözleri oraya çevirir. Ilgaz, Yekta'nın oğlu ve Ilgaz'ın iş arkadaşı Engin'den şüphelenir. Ceylin'e göre Engin'den şüphelenmesi yanlıştır. Ilgaz, Ceylin'e bir fikir atarak savını gerçekleştirmeyi önerir. Bir tuzak kurarak katili yakalamayı planlar. Tuzak kurulur ve Ilgaz ile Ceylin beklemeye başlar. Bu sırada cezaevindeki Çınar kötü bir olay yaşar. Babası Metin'in içeri attığı bir suçlu intikam duygularıyla onu gözlemektedir. Fırsatını bulduğunda Çınar'a saldırır. Çınar, ilk hamleyi savuşturur. Boğuşmadan galip çıkar; fakat, adam yanında getirdiği delici aleti Çınar'a saplamayı başarır. Ilgaz ve Metin olayı öğrendiklerinde şoke olurlar. Soluğu hemen cezaevinde alırlar. Bölümün sonunda ise kurulan tuzağa düşen isim Engin olur. Sır perdesi aralanır ve İnci'yi Engin'in öldürdüğü ortaya çıkar.

Yargı 6. bölüm fragmanları yayında! Yargı'da Çınar gelişmesi!

Dizi oyuncuları;

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

Pınar Deniz Kimdir?

Arda Anarat kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv