Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz hem oyunculuğu hem de güzelliği ile son dönemin aranan ismi olmayı başardı. Yargı dizisiyle de dikkatleri üzerine toplayan Pınar Deniz kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, hangi yapımlarda yer almıştır? İşte detaylar

Pınar Deniz Kimdir?

PINAR DENİZ KİMDİR?

Son olarak Yargı isimli diziyle izleyicilerin karşısına geçen güzel oyuncu, 4 Kasım 1993’te Adana’da dünyaya geldi. Mardin ve Arap kökenli bir aileye sahip olan Pınar Deniz, Adana’da 2 yaşına kadar yaşamasının ardından İstanbul’da Tarabya’da büyüdü. 

Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olarak tamamlayan Pınar Deniz, oyunculuğa Sil Baştan isimli diziyle 2014’te adım attı. 

Birçok sinema ve dizide yer alan Pınar Deniz, beyaz perdede Kardeşim Benim 2, İnsanlar İkiye Ayrılır ve Aşkın Kıyameti isimli yapımlarda başrol olarak yer alarak rol aldı.

Pınar Deniz Kimdir?

Dizilerde ise sırasıyla Sil Baştan, Beyaz Yalan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar, Aşk 101, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda ve Yargı’da yer aldı.

Başarılı oyuncu, ayrıca Murat Dalkılıç’ın Yani isimli klibinde de oynadı.

Pınar Deniz sosyal medyada da oldukça sevilen bir isim ve Instagram’daki 1.7 Milyon takipçi sayısıyla da dikkat çekiyor.

Pınar Deniz Kimdir?

Fotoğraflar: Instagram
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi