Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu son olarak Yargı dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Performansıyla kendine hayran bırakan Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

8 Mayıs 1981’de Aydın’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, hem dizi hem de sinema filmlerinde rol alıyor. Kariyeri boyunca bir çok film ve dizide yer alan Kaan Urgancıoğlu son olarak Kanal D’de yayınlanan Yargı isimli dizide Ilgaz karakteriyle başrolde yer alıyor.

Baba tarafından İzmirli olan yakışıklı oyuncu anne tarafından ise Arap ve Arnavut kökenlidir. Eğitim hayatına ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamasının ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi’nin Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nin Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Ardından New York’ta Stella Adler Studio of Acting’de oyunculuk eğitimi aldı.

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu ilk olarak kariyerine Kampüsistan ve Karaoğlan dizilerinde oynayarak başladı. Sinemada ilk rolünü 2005’te rol aldığı Ispanaktan Nağmeler isimli filmle tecrübe eden başarılı oyuncu sırasıyla İlk Aşk, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Büşra, Peşpeşe, Panzehir, Uzaklarda Arama filmlerinde oynadı.

Sinemanın yanısıra özellikle dizilerdeki rolleriyle önemli bir çıkışa imza atan Kaan Urgancıoğlu, sırasıyla Karaoğlan, Kampüsistan, Avrupa Yakası, Yeniden Çalıkuşu, Sessiz Gece, Seni Çok Özledim, Ah Polis Olsam, Azap Yolu, Tutsak, Limon Ağacı, Ayrılık, Canım Ailem, Duriye’nin Güğümleri, Bir Ömür Yetmez, Leyla ile Mecnun, Düşman Kardeşler, Son, Acayip Hikayeler, A.Ş.K. , Filinta, Kara Sevda, Aşk 101, Yargı dizilerinde rol aldı.

Kaan Urgancıoğlu ayrıca 2015’te Ayaklı Gazete Ödülleri’nde Kara Sevda’daki Emir Kozcuoğlu rolüyle En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Öte yandan Kaan Urgancıoğlu ile kardeşinin benzerliği oldukça dikkat çekiyor. İşte ünlü oyuncunun kardeşi Can Urgancıoğlu ile fotoğrafı

Kaan Urgancıoğlu ve kardeşi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi