Yargı 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yargı’da katil kim?

Kanal D’de başlayan Yargı dizisi fırtına gibi esiyor. Yargı 5. Bölüm fragmanı yayınlandı ve adeta nefesler tutuldu. Katil kim çıkacak? İşte detaylar

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı 4. Bölümüyle herkesi televizyon başına kilitledi. Yargı 5. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin son bölümü büyük ilgi görürken fragmanda da katil kim sorusunun yanıtına oldukça yaklaşıldığı görülüyor.

yargı 5. bölüm fragmanı

YARGI 5. BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlanan tanıtımda okların Engin ve Yekta'nın üzerine döndüğü görülüyor. Ilgaz, katilin Engin olduğunu düşünürken Ceylin bu ihtimal karşısında büyük bir üzüntü yaşıyor. Tanıtımda Ilgaz'ın "Sonuç olarak katil o evden biri ama hangisi, aradığımız kişi o Ceylin, katil Engin" dediği duyulurken Ceylin ise yanıldığını söylüyor. Ilgaz, Ceylin'e bir plan yaparak tuzak kurmaları gerektiğini söylüyor. Tanıtımın sonunda ise herkesin şok olduğu görülüyor. Peki katil kim çıkacak. Şimdi gözler 5. bölümde...

Yargı 4. Bölüm özeti
Zafer’in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci’yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer’in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin’i adeta yıkar. Babasından yana sınanma vakti Ceylin’dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır.

Ilgaz da Ceylin gibi, babasının ve kardeşinin sırlarla dolu hayatlarını çözmeye ve gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Ancak bu sefer Çınar’la ilgili yapması gereken çok önemli bir seçim vardır. Üstelik bu seçim, Ceylin’le ikisini katilin kim olduğu gerçeğine götüren yolda keskin bir ayırıma götürecektir. İkisi de kendi planlarını uygularken bir yandan birbirlerine karşı yeni yeni yeşertmeye çalıştıkları güven duygusu tekrar sınanacaktır. Ilgaz ve Ceylin, göze aldıkları bütün zor seçimlerinin bedelini ödemek üzeredirler. Gerçeğe ulaşmaya çalışmak onları zamanla yakınlaştırırken, aileleriyle aralarında duvarların yükselmesine sebep olur.

yargı 5. bölüm fragmanı

Pazar günleri Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinin kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimler yer alıyor.

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

PINAR DENİZ KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv