İnci taneleri nerede çekildi? Otel Mısır Palace nerede, nasıl gidirlir?

İnci taneleri nerede çekildi? Otel Mısır Palace nerede, nasıl gidirlir? İşte detaylar...

İnci taneleri nerede çekildi? Otel Mısır Palace nerede, nasıl gidirlir?

Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi İnci Taneleri'nin tanıtımı sonunda yayımlandı. Yapım şirketi BKM imzasını taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken, senaryosunu ünlü isim Yılmaz Erdoğan yazdı. İnci Taneleri dizisi, KANAL D izleyicileriyle yakında buluşacak. Ancak merak edilen sorulardan biri de dizinin çekim yerinin neresi olduğu.

İnci taneleri nerede çekildi? Otel Mısır Palace nerede, nasıl gidirlir?

İnci Taneleri dizisi, çekimlerine İstanbul'da başladı. Özellikle Beşiktaş ve Galata gibi şehrin renkli ve karakteristik mekanlarında gerçekleşen çekimler, diziye özgün atmosfer ve dokular katıyor. İstanbul'un tarihi ve modern yapısının bir araya geldiği bu bölgeler, İnci Taneleri'nin sahnelerine ev sahipliği yapıyor.

Dizinin İstanbul'un farklı semtlerinde çekilmesi, izleyicilere şehrin güzelliklerini ve çeşitli mekanlarını keşfetme fırsatı sunacak gibi görünüyor. İnci Taneleri'nin İstanbul'un gözde bölgelerinde geçen hikayesi, izleyicilere hem şehrin atmosferini hem de dizinin özgün kurgusunu bir arada sunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv