Ferhat ile Şirin Ne Zaman Başlayacak?

Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Konusu nedir, kadrosunda hangi oyuncular yer alacak? İşte diziye dair detaylar...

Ferhat ile Şirin Ne Zaman Başlayacak?

Ekranların yeni dizilerinden olan Ferhat ile Şirin'in tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise ipuçları yer aldı. İşte diziye dair detaylar...

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİNİN KONUSU

Ferhat İle Şirin dizisinde Ferhat ve Şirin isminde iki gencin imkansız aşk hikayesi anlatılacak. Bir çok düşmanı ile savaş verirken Şirin’e aşık olan Ferhat bakalım aşkının peşinde durabilecek mi?

KADRODA KİMLER YER ALACAK?

Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Cansu Dere, Şehsuvar Aktaş, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Yıldıray Şahinler, Emel Çölgeçen

İLK BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diğer sezon dizilerine göre biraz geç başlayacak olan Ferhat ile Şirin Dizisinin kesin olarak başlayacağı atarih 22 Kasım 2019 cuma günü olarak belirlendi. Kasım’da izleyiciyle buluşması planlanan dizinin şimdilik kod adı ise ‘Ferhat ile Şirin’ olarak açıklandı. Ferhat ile Şirin Dizisinin Fox tv de ekrana geleceğini ve 2020-2021 yılları boyunca tutulup izlendiği takdirde devam edeceği belirlendi.

FERHAT İLE ŞİRİN TANITIM FRAGMANI

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler