Çarşıbaşı’na kadın eli değmeli

Çarşıbaşı’na bir aday adayı daha çıktı.

Çarşıbaşı’na kadın eli değmeli

Haber61 – Haber Servisi – 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Trabzon’da Aday Adayları çıkmaya devam ediyor.

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Belediye Başkanlığı için en son başvur yapan isim ise Fatma balcı oldu. Balcı AK Parti Çarşıbaşı ilçe Başkanlığına giderek başvurusunu yaptı. 

Başvurunun ardından açıklamalarda bulunan Balcı şu ifadeleri kullandı;

"1965 İskefiye doğumlu, Serpil köyünden İhsan ve Nazmiye Ömür’ün 6 çocuğundan birisiyim. Evli ve 2 çocuk annesiyim. İlk-orta ve lise tahsilimi Trabzon’da tamamladıktan sonra, İstanbul Şişli Belediyesinde başlayan Devlet Memurluğu görevime daha sonraları, Silahlı Kuvvetler mensubu olan eşimle birlikte Kıbrıs dahil olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde il Valiliklerinde yerel yönetimler birimleri de dahil olmak üzere bir çok kademesinde çalıştım. Devletimizin ve milletimizin hep hizmetinde oldum. En son görev yerim olan Ankara Valiliği Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yaparken aynı zamanda

Yerel yönetimler olan akademik kariyerimi bir üst  seviyeye taşıyarak Yüksek Lisans Eğitimimi tamamladım. 

Yıllar önce genç bir devlet Memuru olarak başladığım ve artık bir Akademisyen ve Bürokrat olarak geldiğim noktada ihtisas alanım olan Sosyal Belediyecilik adına edindiğim tüm bilgi, birikim ve tecrübelerimle  doğduğum ve çocukluğumun geçtiği, ayrıca ahde vefayı çok önemsediğimden ‘’Yetişmemde emeği olan bu topraklara ve hemşerilerime hizmet edeceğim’’ diye yıllar önce kendime verdiğim sözü yerine getirebilmek için sizlerden biri olarak birazdan İlçe Başkanlığımıza Çarşıbaşı  Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı  başvurumu yapacağım ve hemen akabinde  tüm aday adaylara aynı anda verilecek olan  seçim çalışma startı ile yeni Çarşıbaşı çin hazırladığımız projeleri Allahın izniyle her mahalleye ve her sokağa girip , her kapıyı çalıp birebir anlatacağız. Makamında oturan değil devamlı vatandaşımızın ve esnafımızın arasında olan bir anlayışla ve Yerel Yönetimlerin mihenk taşları olan  Muhtarlarımız ile birlikte çalışacağız. 

Akçaabat ve Vakfıkebir gibi marka değerini yaratmış iki ilçemizin arasında Çarşıbaşı ilçesi olarak bizlerde mutlaka marka değerimizi yaratıp ilçemizin katma değerini yükseltmek için  hep beraber el ele verip çalışacağız.  İlk önce çok ama çok önemsediğim Engelli ve yakınları ile Yaşlılarımızla, Emeklilerimizle , Kadınlarımızla, Gençlerimizle Esnafımızla konuşacağız, sorunlarını, önerilerini dinleyeceğiz, Sorunlarımızı beraber tespit edip çözümleri hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Son olarak buradan sizin aracılığınızla bir kez daha iletmek istiyorum; kimsenin hiçbir şüphesi olmasın  Ben ve Çalışma arkadaşlarım kimseyi ötekileştirmeyip  hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden hizmet için vargücümüzle çalışacağız. 
Gelin Çarşıbaşı’mızı hep birlikte yönetelim. Sevgi ve Saygılarımla. "

Çarşıbaşı’na kadın eli değmeli

Çarşıbaşı’na kadın eli değmeli

Çarşıbaşı’na kadın eli değmeli
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber