Avlu 21. bölüm fragmanı çıktı mı?

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Avlu 20. bölümüyle ekranlara geldi. Bu hafta neler oldu, 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu 21. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'nin vazgeçilmez dizisi olan Avlu 20. bölümüyle ekranlara geldi. Şimdi herkez gelecek hafta yayınlanacak bölümde neler olacağını merak ediyor. Avlu 21. bölüm fragmanı ise yayınlanmadı, yayınlandığında burada olacak

20. bölümde neler oldu?

Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu, karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır. Sevda'nın yanında getirdiği çip, cezaevi gündemine bomba gibi düşerken bu sırada Deniz kimseyle paylaşmadığı planının her aşamasının tıkır tıkır işlemesini sağlamaktadır. Deniz bu kez peşinde olduğu şeyi elde edebilecek midir?

19. bölüm özet

Nihal müdürü Azra’nın öldürdüğü ortaya çıkınca Deniz’in tüm hayalleri yıkılmıştır. Deniz ile Azra’nın dostlukları ciddi şekilde çatırdayınca, Zerrin bu durumu fırsata çevirmekte gecikmeyecektir. Peki şimdi tüm dengeler değiştiğine göre Deniz yolunu nasıl çizecektir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv