Bursa Artvin Vakfı'nda yeni başkan yeni heyecan

Bursa Artvin Vakfı seçimlerinde Dr. Adnan Demirci seçimlerin kazananı oldu.

Bursa Artvin Vakfı'nda yeni başkan yeni heyecan

Bursa Artvin Vakfı seçimlerinde  müthiş bir yarış vardı. Mevcut adaya karşı yarışan Dr. Adnan Demirci seçimlerin kazananı oldu.

Bursa Yıldırım Yeşilyayla’da faaliyet gösteren Yusufeliler Derneğinde gerçekleşen “Bursa Artvin Vakfı “ seçimlerinde ipi Dr.Adnan Demirci göğüsledi. Büyük bir ilginin olduğu seçimlerde mevcut başkan Osman Nuri Başaran 211 oy alırken Dr.Adnan Demirci’nin listesi 221 oyla zafere ulaştı.

Bursa’da yaşayan yaklaşık 700 bin Artvinlinin artık tek çatı altında toplanma zamanı gelmiştir diyen yeni başkan ve ekibi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

1996 yılında kurulan Bursa Artvin Vakfı’nın artık Bursa’da yaşayan bütün Artvinlilerin dayanışma-paylaşma ve kaynaşma adresi olacağını ifade eden Dr.Adnan Demirci vakfa hizmetlerinden dolayı Osman Nuri Başkan ve geçmiş dönemde görev alan bütün yönetimlere ve üyelere teşekkür ederek “Seçimleri kimse kaybetmedi kimse kazanmadı .Kazanan tek gerçek Artvin’dir. Hep beraber serhat şehrimiz Artvin’in Bursa’da en güzel şekilde temsili için mücadele vereceğiz” dedi.

Gelişim için değişim sloganı ile yola çıkan yeni başkan Dr.Adnan  Y.Demirci’nin listesinde şu isimler yer aldı: Ayhan Özdemir,  Teyfik Yaşar, Oktay Çelik,.Adem Turanlı, Yunus Aydın, Hüseyin Özçelik, Cemil Ocak,  Tanju Topçu, Yasemin Akbaykrak, Serpil Savaş, Nedime Önel, Hanife Kalyoncu, Nizamettin Demirci , Ahmet Kılıç, Nihat Yılmaz  Cemalettin Yılmaz.

Bursa’da yeni başkan yeni heyecan

Bursa’da yeni başkan yeni heyecan

Bursa’da yeni başkan yeni heyecan

Bursa’da yeni başkan yeni heyecan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler