Zeynep Yılmaz Kimdir?

Ünlü Yapımcı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Zeynep Yılmaz Kimdir?

ZEYNEP YILMAZ KİMDİR?

Zeynep Yılmaz, 1976 yılında dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Yılmaz, 1999 – 2000 yıllarında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirmiştir. İlk olarak Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalışmıştır. Bir süre sonra kendi mimarlık şirketini kurdu. 

Ardından ‘çocukluk hayalim’ dediği mimarlık mesleğini yapmaya başlamış ve kendi mimarlık şirketini kurmuştur. Zeynep Yılmaz, verdiği bir röportajda 'Kendinizden ve eğitim geçmişinizden kısaca bahseder misiniz?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Çocukluğumdan beri mimarlık okumak istedim. Rahmetli dedem ve babam avukattı, ama aklım hep mimarlıktaydı. Sabahlara kadar dayımın çizdiği projeleri ve maketleri seyrederdim. Rahmetli babamın vasiyeti, “Ne olursan ol önce anne ol” idi. Sanırım en büyük meslek anneliği yerine getirdim. Şimdi ise hayallerimdeki işi yapıyorum. 8 sene Fransız okullarında okuduktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdim."

ÖZEL HAYATI:

Zeynep Yılmaz, 17 yaşındayken tanıştığı Acun Ilıcalı ile, 10 yıllık beraberliğin ardından 2003’te nikah masasına oturmuştur. Çiftin bu evliliğinde 2004 yılında Leyla Ilıcalı, 2007 yılında ise Yasemin Ilıcalı adında kızları dünyaya gelmiştir.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi