Zeynep Koçak Kimdir?

Zeynep Koçak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Zeynep Koçak Kimdir?

ZEYNEP KOÇAK KİMDİR?

Zeynep Koçak, 27 Ağustos 1983 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

TED Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Koçak öğrenim süresi boyunca klip ve kısa film yönetmenliği yapmıştır.

KARİYERİ:

2007- 2008 yıllarında Digital Film Academy’de oyunculuk dersleri alan Koçak, kendisinin yazıp yönettiği ‘Müdahale’ isimi kısa film birçok ünlü festivale katılmış ve ödül almıştır.

Yılmaz Erdoğan‘ın kurduğu BKM Mutfak ekibine katılarak onlarla birlikte sahneye çıkmaktadır. Özel günlerde skeçler yazıp oynamıştır. 2009 yılında Neşeli Hayat ve 2008 yılında “Çok Filim Hareketler Bunlar” adlı filmlerde rol almıştır. Beyazıt Öztürk‘ün yaptığı Beyaz Show‘da 2013 yılında Kelebeğin Mağdurları adlı skeçte oynamıştır.

Vodafone reklamlarını yazmış ve oynamıştır. Oğuzhan Koç ile birlikte hazırladığı film müziği ile Kral TV Video Müzik Ödülü’ne layık görülmüştür.

2016 yılında Zeynep Koçak, İbrahim Büyükak ile birlikte senaryosunu yazdığı “Küçük Esnaf” adlı filmde İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak‘la birlikte Gupse Özay, Cezmi Baskın ve Cengiz Bozkurt da filmin başrol oyuncuları arasındadır.

ÖZEL HAYATI:

Güzel oyuncu,  2008 yılında BKM Mutfak'taki rol arkadaşı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamıştır. Çift, 2015 yılında ayrılmıştır.

Koçak geçmişte; Batuhan Begimgil, ile de ilişki yaşamıştır.

ÖDÜLLER:

2007 – Bursa İpek Yolu Film Festivali, Jüri Özel Ödülü (Müdahale)

YAZDIĞI SENARYOLAR:

2016 – Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2015 – TikTak (kısa animasyon filmi)
2008 – 2010 – Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2016 – Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2009 – Neşeli Hayat (Sinema Filmi)
2008 – 2010- Çok Güzel Hareketler Bunlar (Zeynep) (TV Dizisi)
2007 – Müdahale (Kısa film) ( yönetmen, senaryo)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi