Zeynep Gülmez Kimdir?

Sevgili Geçmiş dizisinin Müjgan karakteri Zeynep Gülmez kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Zeynep Gülmez Kimdir?

ZEYNEP GÜLMEZ KİMDİR?

Zeynep Gülmez, 10 Temmuz 1974 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir.

İlk ve Orta eğitimini Bursa'da tamamlayan Gülmez, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra 1996 ile 1998 yılları arasında, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak görev yapmıştır. 1998 yılında İstanbul'a yerleşmiştir. 1999/2000 sezonun da Yalçın Menteş Tiyatrosu'nda 2000/2001 sezonunda Kandemir Konduk Tiyatrosu'nda 2004/2005 sezonunda Oyun Atölyesi'nde 2007/2008 sezonunda Donkişot Tiyatro'da ve 2008/2009 sezonunda Tiyatro Cef'te oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok sinema, televizyon ve reklam çalışmaları yapmaktadır.

ROL ALDIĞI OYUNLAR:

Letafet, Karmakarışık, Cimri, Medya Medya Nereye, Konuşan Törki, Helikopter, Bir Şehnaz Oyun, Hüznün Coşkusu, Düğün Ya da Davul, Palyaçolar (çocuk oyunu), Gölgenin Canı (çocuk oyunu)

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Kocaman Ailem, Yeşil Deniz, Alemin Kıralı, Akasya Durağı, Parmaklıklar Ardında, Ters Yüz, Annem, Sev Kardeşim, Selena, Asla Unutma, Hürrem Sultan, Kuzenlerim, Kınalı Kar, Cinlerle Periler, Vay Anam Vay, Dikkat Bebek Var, Eyvah Kızım Büyüdü, Abuzer Kadayıf, Ona Bakma Bana Bak, Oyunbozan, Güle Güle, Küçük Besleme, Bize Ne Oldu, Ayrılsak da Beraberiz, Kaç Para Kaç, Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi, Mahallenin Muhtarları 

Zeynep Gülmez son olarak Sevgili Geçmiş dizisindeki Müjgan karakterine hayat verecektir.

ÖZEL HAYATI:

Oyuncu, 2015 yılında Tolga Güleryüz ile dünyaevine girmiştir. Çift, 2017 yılında boşanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi