Yusuf Çim Kimdir?

Yusuf Çim Akrep dizisi ile yeniden ilgi odağı oldu. Peki Yusuf Çim kim kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Yusuf Çim Kimdir?

Yusuf Çim, Star TV de yayımlanan Akrep dizisinde oynadığı Aras rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yusuf Çim kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır gibi sorular sorulmaya başladı. İşte genç oyuncu hakkında merak edilenler.

YUSUF ÇİM KİMDİR?

yusuf çim kimdir

İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu aslen Giresunludur. Lise yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor paf takımında iki yıl stoper olarak oynadı. Daha sonra Fatih Hilal Spor Kulübüne transfer oldu. Yusuf Çim, burada 2,5 yıl oynadıktan sonra geçirdiği sakatlık nedeniyle futbol kariyerini noktaladı. Üniversite eğitimine İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde devam ediyor.

2009 – 2012 yılları arasında mankenlik yapan oyuncu, Media Markt, Eti, Avea, Castrol, Blast, İpragaz gibi birçok markanın çekimlerinde modellik yaptı. 2011 yılında Demet Akalın’ın “Aşk” ve “Sabıka”  şarkılarının klibinde yer aldı.

Hatemoğlu, Polo, Mango, Kiğılı gibi tanınmış markalar için podyuma çıkan oyuncu, 2011 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 2. Oldu ve 2011 Best Model of Turkey Best Press kazandı.

yusuf çim kimdir

Müzik kariyerine 2013 yılında “Olsun Bir Kere” adlı albümü ile başlayan Yusuf Çim, bu albüm kapsamında Almanya’da 3, Belçika’da ise 1 konser verdi. Oyunculuğa 2014 yılında ekrana gelen “Ezra” dizisindeki “Başkomiser Tek Tabanca Murat” rolü ile başladı. Daha sonra Çilek Kokusu, Seven Ne Yapmaz, İçimdeki Fırtına gibi birçok sevilen yapımda yer alan Çim şu sıralar Akrep isimli dizi ile ekranlara gelmektedir.

ÖDÜLLERİ:

2014- MGD Altın Objektif Ödülleri – En iyi Çıkış Yapan Sanatçı

Albümleri: Olsun Bir Kere

DİZİ ve FİLMLER

2014- Ezra

2015- Çilek Kokusu

2016- Hanım Köylü

2017- Seven Ne Yapmaz

2017- İçimdeki Fırtına

2018- Bana bir Şarkı Söyle

2018- Servet

2019- Bana bir Şarkı Söyle

2019- Hababam Sınıfı Yeniden

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi