Yüsra Geyik Kimdir?

Camdaki Kız dizisinin kadrosuna dahil olan Oyuncu Yüsra Geyik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Yüsra Geyik Kimdir?

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

İlkokula başlamasından 1 sene sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Yüsra Geyik, ilkokuldayken tiyatroya ilgi duymaya başlamış ve bu alana yönelmiştir. Ekranlara Hayat Bilgisi ve Yabancı Damat dizilerinde aldığı küçük rollerle adım atmıştır. 2005 yılında Yumurcak TV'de sunuculuk yapmıştır.

Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi alan genç oyuncu, 14 yaşındayken oyunculuk ajansına kaydolmuştur. 2003-2006 yılları arasında Yabancı Damat dizisinin kadrosunda yer alan Geyik, asıl tanınırlığını 16 yaşında kadrosuna dahil olduğu Arka Sokaklar dizisiyle yakalamıştır. Genç oyuncu, Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha (Zeliş) Çoban karakterine uzun yıllar hayat vermiştir. 

Genç oyuncu şimdilerde ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Melisa karakterine hayat vermektedir.

ÖZEL HAYATI:

Yüsra Geyik geçmişte; Serkan Sümer ile aşk yaşamıştır. Güzel oyuncu, geçen günlerde Ozan Güven ile elele görüntülenmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi