Yunus Narin Kimdir?

Sevgili Geçmiş dizisinin oyuncularından olan Yunus Narin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Yunus Narin Kimdir?

YUNUS NARİN KİMDİR?

Yunus Narin, 1989 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

Oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Ümit Çırak Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'nde Stella Adler, Michael Chekhov Europe workshopunda oyunculuk eğitimi almıştır. 

Yunus Narin sahnede ilk yerini Salome Erte`si isimli tiyatro oyunu ile almıştır. 2018 yılında oynanan Açı Kenal Açı isimli oyunca yönetmen yardımcıığı yapan Narin son olarak Arbede isimli oyunda yer almıştır. Narin`in ilk yer aldığı dizi ise Show TV ekranlarında yer alan Yılanların Öcü dizisi olmuştur. Oyuncu en son İstanbullu Gelin dizisinde yer almıştır. Narin`in çalışmalarının arasında bir kısa film çalışması bulunmaktadır. Berk ve Mert Sata kardeşlerinin çektiği Mutavva isimli kısa film 10. Lions Uluslararası Kısa Film yarışmasında Özel Komite ödülüne layık görülmüştür. 

ROL ALDIĞI TİYATROLAR:

Salome Erte, Açı Kenal Açı, Arbede,

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Yılanların Öcü, İstanbullu Gelin

Genç oyuncu şimdilerde ise Yayınlanancak olan Sevgili Geçmiş dizisindeki Aras karakterine hayat verecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi