Yunus Günçe Kimdir?

Yunus Günçe kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Yunus Günçe Kimdir?

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

Yunus Günçe, 13 Nisan 1976 tarihinde Almanya'da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonludur.

KARİYERİ:

Number One TV'de başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1' de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır. Çeşitli markaların televizyon ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmış, ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır. Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır. Şu anda Asmalımescit Novo'da salı geceleri çalmaktadır.

Yunus Günçe, kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır. 2011 itibarıyla Cnn Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve moderatörlüğünü yapmıştır. Ayrıca Trt Spor kanalında Sporaktif programını sunmuştur. Günçe, Survivor 2016 ünlüler takımında yer almış ve Survivor'da yedinci olmuştur. Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenleri ile buluşmaktadır.

ÖZEL HAYATI:

Yunus Günçe, Işık Selin Kuyumcu ile dünyaevine girmiştir.

Oyuncu geçmişte; Berna Öztürk ile aşk yaşamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

2015 : Kaçak, 2008 : Rüzgâr, 2007 : Gemilerde Talim Var, 2006 : Candan Öte, 2005 : Sihirli Annem, 2005 : Savcının Karısı, 2005 : Aşk Her Yaşta, 2004 : Görünmez Adam, 2003 : Aşk Olsun, 2002 : Bir Tatlı Huzur, 2002 : Koçum Benim
 ROL ALDIĞI FİLMLER:

2004 : Hırsız Var, 2002 : O Şimdi Asker

SUNUCULUKLARI:

Deja Vu, 46, Video Gak, Sporaktif - Trt Spor , Beni İkna Et - CNN Türk, Para Bende - TV8, Kafamda Böcekler Var, Hiç Komik Diil 2, Hiç Komik Diil, Kafamda Böcekler Var, Beni İkna Et

KATILDIĞI YARIŞMALAR:

2004: Ünlüler Çiftliği, 2016: Survivor Ünlüler - Gönüllüler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi